Monday, March 07, 2011

109.1

Kummitab...

Lugesin Anneli postitust GesichtsBuchist, teemal et üks kord tuleb aega.... ja siis jäi kummitma ja on juba viimased 24 minutit on kummitanud: "Aga ükskord tuleb aega, mil ma tulen moorotsaega, läbi Kadrioru pargi...."

Ja see muudkui kummitab ja kummmitab!

Vaatasin täna Faschingu karnevali (loe: inimesed riietuvad end kosüümidesse, erinevad seltskonnad moodustavad gruppe ja siis loobitakse komme laiali ja pidutsetakse ja tehakse rongkäike) videosid... sellist asja võiks Eestis ka teha...umbe lahe on kord aastasgi vähemalt endale mingi kostüüm selga tõmmata ja veidi sõna otseses mõttes Funnida... Seda siin ei tehta ju, muidugi on olemas Mardipäev ja Kadripäev, aga see ei ole üldse mitte sarnanegi. Paned lapse ööpimeduse saabudes kaltsudesse, et keegi ära ei tunneks ja saadad kommi lunima... ise oled kodus, kustutad tuled ära, et jumala eest keegi sinult kommi ei tuleks küsima... odav!

Faschingu ajal loobitakse kommi justkui oleks kommivabrikus uputus. Kostüümides on kõik, kes tahavad ja kõigil on FUN!

Nüüd vist vähemalt hakkab siiani Hallo-VIIN vähemalt jõudma... võiks aga veel enam, sest see on ju lahe... kõigile meeldivad ju kostüümipeod, mida räigem seda lahedam. Kahjuks ei ole meil Eestis aga veel sellist kommet või tava... elu oleks palju lõbusam, vähemalt sellel ühel ainsalgi päeval...

Ma arvan...

No comments: