Thursday, February 25, 2010


54.1

Kellega on täna tegu??? ( ???? - eesnimi, !!!! - perekonnanimi)

???? Jeffrey !!!! sündis 17. veebruaril 1963, Broolynis, New Yorkis, aga ta vanemad James ja Delores !!!! kolisid Wilmingtoni Põhja-Carolinas, kui ???? oli alles väike beebi. ???? isa tegi kõva tööd elektrijaamas, kui ema töötas täiskohaga pangas. Vanemad töötasid kõvasti, et tagada oma võsukestele mugav ja hea elu. Ta on neljas laps viiest. Tal on kaks vanemat venda ja üks vanem ning üks noorem õde. Lapsena mängis ???? pesapalli, korvpalli ja jalgpalli.
10nda ja 11nda klassi vahel kasvas ???? 180-lt cm 190,5 cm-ni, ta pääses oma kooli esindusmeeskonda ja juhtis kooli osariigi meistritiitlini. Ta mängis isegi nii hästi, et oma juuniori hooajal kutsuti ta osalema Five-Star Campi Pittsburghi.
Kui ???? hakkas lõpetama keskkooli, oli tal pikkust juba 198 cm ja ta sai korvpalli stipendiumi Põhja-Carolina Ülikoolis. !!!! pidevalt kasvav populaarsus sai alguse PCÜ, kus ta tegi NCAA meistrivõistluste finaalis võidukorvi. 1984. aasta suvel mängis ???? treener Bobby Knighti juhitud USA korvpallikoondises. Meeskonda kuulusid sellised kolledžimängijad nagu ???? !!!!, Patrick Ewing, Chris Mullin (NBA mängijad ei olnud lubatud võistlema enne 1992 aasta OMi.
Tema akrobaatilised liikumised ning õhus hõljumised andsid talle kurikuulsa hüüdnime, Air !!!!. Ta on võitnud kaks Slam Dunk Contest'it (1987 ja 1988, võttis osa ka 1985 aastal), seejärel ta lihtsalt loobus sellel võistlusel osalemisest.
???? tõmbab igal mängul jalga uue paari Air !!!!'eid ja tavaliselt kingib need peale mängu ära.
1985-86 hooajal sai ta keskmiseks vapustavad 43,7 punkti. ???? lahkus korvpallist ajutiselt 1993 aastal, olles kolmekordne finaalide MVP ning ta omas playoffide keskmist punktisummat 34,7 mängu kohta, mis on parim NBA ajaloos.
Ükski teine mängija NBA ajaloos ei ole saavutanud mitte mingi aja jooksul nii palju kui tema. ???? on viiekordne liiga MVP, kümnekordne viskekuninga tiitli võitja, kuuekordne finaali MVP kuuekordne NBA meister. On kindel, et kunagi ei tule enam sellist mängijat nagu ???? !!!!, kes on selgitanud, mida suursugusus endast kujutab. 1996 aasta suvel osales ???? oma esimeses filmis, "Space Jam", kõrvuti Bugs Bunny, Marvin Martian'i ja Porky Pig'iga.
Unikaalse kombinatsiooniga nõtkuse, võimsuse, artistlikkuse ja improvisatsiooni võimega fenomenaalne atleet, ???? !!!!, on üksikisikuliselt ümbersõnastanud NBA superstaari mõiste.

2 comments:

Unknown said...

Michael Jordan on see

Unknown said...

1985-86 hooajal sai ta keskmiseks vapustavad 43,7 punkti.

see tegelt playoffi keskmine, põhihooajal oli väiksem.
aga jah, Michael Jordan